Casual сегмент і збалансоване харчування для організації сервісно-виробничого процесу у готельно-ресторанній справі
Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показана важливість специфіки харчування в організації
сервісно-виробничого процесу у готельно-ресторанній справі. Надана
рекомендація до покращення організації послуг харчування, однієї з
найважливіших складових у сфері гостинності. Описаний casual сегмент і його
роль у правильній організації харчування як запоруки для успішної реалізації
сервісно-виробничого процесу, що є однією з основних мотивацій стабільності
готельно-ресторанного бізнесу.
Опис
Нікітчіна Т. І. Casual сегмент і збалансоване харчування для організації сервісно-виробничого процесу у готельно-ресторанній справі / Т. І. Нікітчіна, Т. А. Манолі, Т. Є. Лебеденко // International scientific innovations in human life : proc. of II Intern. Sci. and Practical Conf., Manchester (United Kingdom), 25–27 Aug. 2021. – Manchester, 2021. – Р. 409–413. – Ref.: 9 tit.
Ключові слова
харчування, готельно-ресторанний бізнес, casual, вікова категорія, споживач гостинності