Забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України: теорія і практика

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Гельветика
Анотація
У монографії розглянуто: сутність процесу глобалізації та її складових; вплив різних форм глобалізаційних процесів на національну економіку та її суб’єкти; стан, динаміку та тенденції розвитку харчової промисловості України; класифікацію сучасних методів оцінювання конкурентоспроможності об’єктів; теорія та методологія забезпечення конкурентоспроможності та ефективності функціонування харчової промисловості України на підставі її персистентної трансформації через механізм застосування стратегічної реструктуризації; методичні підходи та інструменти для оцінки конкурентоспроможності харчової промисловості та її суб’єктів в процесі проведення імпаритетної реструктуризації для її персистентної трансформації. Дослідження в даній монографії, присвячені питанням забезпечення та ефективності функціонування конкурентоспроможності харчової промисловості України, можуть бути корисними для науковців, керівників органів державної влади та сфери управління промисловістю, малого бізнесу та агропромислового комплексу України, докторантам та аспірантам, студентам СВО «Магістр» та СВО «Бакалавр».
Опис
Купріна, Н. М. Забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України: теорія і практика : монографія / Купріна Наталія Михайлівна ; НАН України, Ін-т проблем ринку та екон.-екол. дослідж. — Одеса : Гельветика, 2019. — 304 с.
Ключові слова
конкурентоспроможність, харчова промисловість, економічна глобалізація, національна економіка, економічна безпека, аутсорсинг, реструктуризація, забезпечення конкурентоспроможності, персистентна трансформація
Бібліографічний опис