«Організація і методика фінансового обліку та економічного аналізу основних засобів (на прикладі ТОВ «Вознесенський коньячний завод»)»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра обліку та аудиту
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи є вивчення питань фінансового обліку та економічного аналізу ефективності використання основних засобів підприємст-ва відповідно до законодавчих і нормативних актів, сучасних наукових дослі-джень та публікацій практичної спрямованості щодо визначення теоретичних аспектів їх сутності та класифікації, особливостей організації обліку та методи-ки проведення аналізу, та практичних аспектів на прикладі ТОВ «Вознесенсь-кий коньячний завод» та пошуку шляхів їх вдосконалення на підприємстві. Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Перший розділ прис-вячений теоретичним основам фінансового обліку основних засобів на підприєм-стві, дослідження нормативних документів та підходів в наукових публікацій що-до визначення їх сутності та класифікації. У другому розділі представлений фі-нансово-економічний аналіз діяльності ТОВ «Вознесенський коньячний завод», проведено аналіз техніко-економічних показників даного підприємства за два ро-ки. У третьому розділі роботи розглядаються особливості організації обліку на підприємстві, обліку основних засобів та поглибленого аналізу ефективності їх використання за 2018-2020рр. на прикладі ТОВ «Вознесенський коньячний за-вод». У висновках та пропозиціях до кваліфікаційної роботи сформульовані висновки і пропозиції щодо удосконалення фінансового обліку та економічного аналізу основних засобів у ТОВ «Вознесенський коньячний завод»
Опис
Ключові слова
Основні засоби, промислове підприємство, фінансовий облік, економічний аналіз, управлінський облік, система бюджетування операційної діяльності підприємства.
Бібліографічний опис