«Організація і методика обліку та аналізу дебіторської заборгованості (на прикладі ТОВ «Вознесенський коньячний завод»)»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра обліку та аудиту
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних та практичних питань бухгалтерського обліку та економічного аналізу дебіторської заборгованості підприємства відповідно до законодавчих актів і нормативних документів, організації бухгалтерського обліку, сутності та класифікації, методики проведення їх аналізу, та практичних аспектів на прикладі ТОВ «Вознесенський коньячний завод» та пошуку шляхів їх вдосконалення на підприємстві. Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Перший розділ присвячений теоретичним основам бухгалтерського обліку дебіторської заборгованості підприємства, їх документального обліку, дослідження нормативних документів та підходів в наукових публікацій щодо визначення їх сутності та класифікації. У другому розділі представлений фінансово-економічний аналіз діяльності ТОВ «Вознесенський коньячний завод», проведено аналіз техніко-економічних показників даного підприємства за два роки. У третьому розділі роботи розглядаються особливості організації обліку на підприємстві, фінансового обліку та економічного аналізу дебіторської заборгованості за три роки на прикладі ТОВ «Вознесенський коньячний завод». У висновках та пропозиціях до кваліфікаційної роботи сформульовані висновки і пропозиції щодо удосконалення бухгалтерського обліку та економічного аналізу дебіторської заборгованості в ТОВ «Вознесенський коньячний завод»
Опис
Ключові слова
Дебіторська заборгованість, фінансовий облік, управлінський облік, методи управління, політика управління дебіторською забогованістю, економічний аналіз
Бібліографічний опис