«Організація і методика обліку та аналізу формування фінансових результатів від операційної діяльності (на прикладі ТОВ «Вознесенський коньячний завод»)»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра обліку та аудиту
Анотація
Метою кваліфікаційної роботи є вивчення особливості бухгалтерського обліку та проведення економічного аналізу фінансових результатів від операційної діяльності підприємства відповідно до законодавчих і нормативних актів, сучасних наукових досліджень та публікацій практичної спрямованості щодо визначення теоретичних аспектів їх сутності та класифікації, особливостей організації обліку та методики проведення їх аналізу, та практичних аспектів на прикладі ТОВ «Вознесенський коньячний завод» та пошуку шляхів їх вдосконалення на підприємстві. Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Перший розділ присвячений теоретичним основам бухгалтерського обліку фінансових результатів від операційної діяльності підприємства, дослідження нормативних документів та підходів в наукових публікацій щодо визначення їх сутності та класифікації. У другому розділі представлений фінансово-економічний аналіз діяльності ТОВ «Вознесенський коньячний завод», проведено аналіз техніко-економічних показників даного підприємства за два роки з поглибленим аналізом формування, динаміки, структури фінансових результатів діяльності підприємства та показників рентабельності за 2018-2020 рр. У третьому розділі роботи розглядаються особливості організації обліку на підприємстві, обліку фінансових результатів від операційної діяльності на прикладі ТОВ «Вознесенський коньячний завод». У висновках та пропозиціях до кваліфікаційної роботи сформульовані висновки і пропозиції щодо удосконалення обліку та аналізу фінансових результатів від операційної діяльності ТОВ «Вознесенський коньячний завод».
Опис
Ключові слова
Фінансові результати, операційна дільність, фінансовий облік, фінансовий аналіз, бюджетування операційної діяльності підприємства
Бібліографічний опис