Довідники (Directories)

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Документ
    Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв
    (ОНАХТ, 2019) Бурдо, О. Г.; Трішин, Ф. А.; Яровий, І. І.
    Посібник містить відомості з енергетичної ситуації в світі, в Україні, в АПК, розділи щодо загальних методологічних принципів енергетичних досліджень, методів аудиту і прийомів енергоменеджменту. Розглядається роль енергії у технологічному ланцюзі процесів АПК. Надано основи аналізу теплової ефективності будівель, устаткування, систем теплової утилізації та теплової ізоляції. Викладено принципи та досвід, наведено приклади ефективного використання енергії. Представлені результати досліджень, тенденцій розвитку теплонавантаженого обладнання, обґрунтовано нові підходи при вдосконаленні енерготехнологій АПК. Пропонуються сучасні підходи і нові апарати для харчоконцентратної, консервної, вино-коньячної, м’ясо-молочної, хлібопекарної, і зернопереробної галузей. Посібник призначений для студентів, магістрів, аспірантів, докторантів, наукових співробітників, які займаються дослідженням енергетичної ефективності технологічного обладнання і систем. Видання зацікавить фахівців - проектувальників технологічного обладнання, у посібнику міститься вся необхідна інформація для проведення енергетичного аудиту та наступного формування програми підвищення енергетичної ефективності підприємства, організації, галузі.