Удосконалення методу тесту зелені для оцінки якості зерна та борошна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Кірова Ю. Ю. Удосконалення методу тесту зелені для оцінки якості зерна та борошна / Ю. Ю. Кірова ; наук. кер. Д. О. Жигунов // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. технол. ун-т ; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. Н.М. Поварова. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 5–7 : табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
метод тесту зелені, оцінка якості, зерно, борошно
Бібліографічний опис