«Аналіз ринку та порівняльна оцінка якості традиційної та безлактозної сметани, що реалізується в роздрібній торговельній мережі м. Одеса»

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа
Анотація
Тема дипломної роботи - Аналіз ринку та порівняльна оцінка якості традиційної та безлактозної сметани, що реалізується в роздрібній торгівельній мережі м. Одеси. Диплом містить 63 сторінку в яких 4 розділи, 6 ілюстрацій, 17 таблиць, 21 джерело в переліку посилань. У першому розділі представлено аналіз ринку, класифікація та асортимент сметани, споживні властивості та фактори що формують якість, нормативна база. У другому розділі представлено об’єкти досліджень та методи дослідження. В третьому розділі представлено характеристика асортименту в торговельній мережі м. Одеси, дослідження пакування та маркування, розрахунок штрихового кодування, оцінка якості за органолептичними та фізико-хімічними показниками. В четвертому розділі розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях.
Опис
Ключові слова
безлактозна сметана, асортимент, споживні властивості
Бібліографічний опис