«Аналіз показників безпечності та оцінка якості гірчиці,

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа
Анотація
В дипломній роботі розглянуто питання щодо споживних властивостей гірчиці харчової, її контролю якості та безпечності. Метою роботи є проведення товарознавчої оцінки і оцінювання безпечності гірчиці харчової, що реалізується в торгових мережах міста Одеси. Об’єктами цієї дипломної роботи стали три зразки гірчиці харчової: Гірчиця міцна (ТМ «Торчин»), Гірчиця «Українська міцна» (ТМ «Своя лінія»), Гірчиця «Українська міцна» (ТМ «Верес»). Дипломна робота містить такі розділи: 1. Аналітичний огляд літератури; 2. Об’єкти та методи досліджень; 3. Оцінювання якості та безпечності гірчиці; 4. Охорона праці. В процесі роботи зроблено висновки та рекомендації виробникам і споживачам. За результатами проведених органолептичних і фізико-хімічних досліджень встановлено, що всі зразки відповідають вимогам ДСТУ 1052:2005 «Гірчиця харчова. Загальні технічні умови». Робота викладена на 60 сторінках друкованого тексту, містить 11таблиць, 4 рисунків, 23 літературних джерел та 3 додатки.
Опис
Ключові слова
гірчиця харчова, споживні властивості, безпечність
Бібліографічний опис