« Оцінка конкурентоспроможності карамельних цукерок із начинкою, що реалізується у м. Одеси»
Ескіз недоступний
Дата
2022
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа
Анотація
Тема дипломної роботи - оцінка конкурентоспроможності карамельних
цукерок із начинкою, що реалізується у м. Одеси.
Диплом містить 73 сторінок, в якому є 4 розділи, 19 таблиць, 2
ілюстрації, 22 джерел в списку літератури, 1 додаток – в якому є фотографії
зразків товарів.
У першому розділу мова йдеться про аналіз ринку, характеристику
асортименту, методи контролю та споживні властивості, що формують якість
цукерок. В другому – об’єкти та методи досліджень. У третьому розділі
розглянуто було товарознавчу характеристику карамельних цукерок з
начинкою. В четвертому представлені вимоги безпеки, щодо робочого місця,
виробничі фактори.
Опис
Ключові слова
карамельні цукерки, конкурентоспроможність, споживні властивості