« Оцінка конкурентоспроможності карамельних цукерок із начинкою, що реалізується у м. Одеси»

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа
Анотація
Тема дипломної роботи - оцінка конкурентоспроможності карамельних цукерок із начинкою, що реалізується у м. Одеси. Диплом містить 73 сторінок, в якому є 4 розділи, 19 таблиць, 2 ілюстрації, 22 джерел в списку літератури, 1 додаток – в якому є фотографії зразків товарів. У першому розділу мова йдеться про аналіз ринку, характеристику асортименту, методи контролю та споживні властивості, що формують якість цукерок. В другому – об’єкти та методи досліджень. У третьому розділі розглянуто було товарознавчу характеристику карамельних цукерок з начинкою. В четвертому представлені вимоги безпеки, щодо робочого місця, виробничі фактори.
Опис
Ключові слова
карамельні цукерки, конкурентоспроможність, споживні властивості
Бібліографічний опис