ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ СУХАРНИХ ВИРОБІВ РІЗНИХ ВИРОБНИКІВ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В ТОРГОВЕЛЬНІЙ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИ

Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра товарознавство та митна справа
Анотація
До дипломної роботи студентки Ковальчук Ольги Володимирівни на тему: «Товарознавча оцінка якості сухарних виробів різних виробників, що реалізуються в торговельній мережі м. Одеси». В роботі представлені результати аналізу ринку хлібобулочних сухарних виробів в Україні, представлені вимоги до якості даної продукції. Також у роботі відображені результати проведеної товарознавчої оцінки трьох зразків сухарних виробів вітчизняних виробників, що реалізуються в торговельній мережі м. Одеса за станом пакування та маркування споживчої тари, наведені результати оцінки органолептичних показників, результати досліджень фізико-хімічних показників якості. Опрацьовані питання організації охорони праці на робочому місці товарознавця. Дипломна робота виконана на 50 друкованих листах формату А4, містить 13 таблиць, 3 рисунків та 3 додатки.
Опис
Ключові слова
макаронні вироби, спіральна форма, порівняльна оцінка, профільний метод, показники якості
Бібліографічний опис