Проект реконструкції холодильника торгівельно-закупівельної бази для збереження м’ясопродуктів

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра холодильних установок і кондиціювання повітря
Анотація
Дипломний проект присвячений реконструкції холодильника торгівельно-закупівельної бази для збереження м’ясопродуктів. Відповідно до необхідних технологічних вимог і кліматичних умов загальне проектування підприємства було орієнтоване на зберігання в охолодженому м'ясі, при температурі в п'яти камерах -4°С і одна камера -18°С для зберігання замороженого м'яса. В якості робочого тіла бул прийнятий холодоагент R 507А. Система холодопостачання спроектованого холодильника централізована. Підібрано теплоізоляційну конструкцію на основі сендвіч-панелей, і, виходячи з повного завантаження камер, розраховані сумарні теплопритоки. За цими даними і проведеного теплового розрахунку підібрані компресорні агрегати фірми BOCK, повітряний конденсатор фірми Alfa-Laval. Відповідно до теплового навантаження був проведений розрахунок і підібрані повітроохолоджувачі фірми Alfa-Laval.
Опис
Ключові слова
холодильник, реконструкція, м’ясопродукти, теплове навантаження
Бібліографічний опис