«Облік та внутрішньогосподарський контроль розрахунків по товарних операціях в умовах цифровізації на прикладі ПрАТ «Виробниче об’єднання «Одеський консервний завод»

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій
Анотація
АНОТАЦІЯ кваліфікаційної роботи на тему: «Облік та внутрішньогосподарський контроль розрахунків по товарних операціях в умовах цифровізації на прикладі ПрАТ «Виробниче об’єднання «Одеський консервний завод» Метою даної кваліфікаційної роботи є розкриття проблематики та перспектив розвитку облікової інформації та її використання для внутрішньогосподарського контролю розрахунків по товарних операціях. Перший розділ присвячений вивченню теоретичних основ організації бухгалтерського обліку та його цифровізації за сучасних умов й дослідженню впливу IT-технологій на обліково-контрольні процеси. У другому розділі наведено характеристику діяльності ПрАТ ВО «Одеськи консервний завод», проведено аналіз стану розрахунків за період з 2018 по 2021 рр.. Третій розділ розкриває особливості роботи з документацією на прикладі підприємства, також досліджуються особливості розрахунків з постачальниками та покупцями по товарним операціям на основі бухгалтерських рахунків. За результатами досліджень, проведених у кваліфікаційній роботі, зроблено висновки, що інформаційні технології в обліку і аудиті підприємств мають розвиватися за електронною технологією та запропоновані заходи для вдосконалення облікової системи підприємства. Для українського бізнесу актуальними стають такі питання, як впровадження в бухгалтерську практику інформаційних технологій і програмних систем для автоматизації бухгалтерського обліку. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 73 стор., 11 таблиць, 3 рисунки.
Опис
Ключові слова
бухгалтерський облік, внутрішньогосподарський контроль, аналіз, товарні операції, розрахунки по товарних операціях, цифровізація обліку
Бібліографічний опис