Організація і методика обліку та аудиту готової продукції та її реалізація ( на прикладі ПрАТ «Болградський виноробний завод»)

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій
Анотація
АНОТАЦІЯ кваліфікаційної роботи на тему: Організація і методика обліку та аудиту готової продукції та її реалізація (на прикладі ПрАТ «Болградський виноробний завод») Кваліфікаційна робота виконана на актуальну тему щодо теоретичних основ обліку готової продукції, проведений аналіз основних показників діяльності підприємства та його активів, досліджений стан бухгалтерського обліку, обліку та контролю витрат і калькулювання собівартості продукції у ПрАТ «Болградський виноробний завод». Робота присвячена розробці певних пропозицій, щодо вдосконалення організації обліку готової продукції та її реалізації. Робота складається із вступу, чотирьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. В першому розділі роботи розглянуто теоретичні основи обліку готової продукції. В другому розділі розглядається економічний аналіз діяльності ПрАТ «Болградський виноробний завод» за 2019-2020 рр. з поглибленим аналізом складу, структури та динаміки витрат на виробництво. В третьому розділі розглянуто організацію бухгалтерського фінансового та податкового обліку готової продукції та її реалізації у ПрАТ «Болградський виноробний завод» В четвертому розділі розглянуто організацію і методику аудиту достовірності показників фінансової звітності підприємства щодо виробництва продукції та її реалізації у ПрАТ «Болградський виноробний завод» Кваліфікаційна робота містить: текстової частини - 94 с. таблиць - 43 рисунків - 3 додатків - 8.
Опис
Ключові слова
готова продукція, процес реалізації готової продукції, собівартість продукції, організація бухгалтерського та податкового обліку, облік готової продукції, аудит готової продукції
Бібліографічний опис