Організація і методика обліку, аналізу та контролю готової продукції та її реалізації (на прикладі ПрАТ "Виробниче об'єднання "Одеський консервний завод")

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій
Анотація
АНОТАЦІЯ кваліфікаційної роботи на тему: «Організація і методика обліку, аналізу та контро-лю готової продукції та її реалізації (на прикладі ПрАТ «Виробниче об’єднання «Одеський консервний завод»). Мета даної кваліфікаційної роботи полягає у вдосконаленні обліку, аналізу та контролю готової продукції й формування фінансових результатів від її реалізації на підприємстві у відповідності із Законом України «Про бухгалтерський облік і фінан-сову звітність в Україні», Національними П(С)БО та іншими нормативними докумен-тами, що регулюють їх облік. Кваліфікаційна робота складається з чотирьох розділів. Перший розділ кваліфікаційної присвячений економічній сутності готової про-дукції, показникам її обсягу, нормативно-правовій базі та стану її обліку. У другому розділі здійснено фінансово-економічний аналіз діяльності ПрАТ Виробниче об’єднання «Одеський консервний завод». Третій розділ роботи присвячений стану бухгалтерського та податкового облі-ку готової продукції та її реалізації на ПрАТ Виробниче об’єднання «Одеський кон-сервний завод». У четвертому розділі наведені особливості проведення аудиту готової продук-ції та її реалізації на ПрАТ Виробниче об’єднання «Одеський консервний завод» з укладанням аудиторського висновку про фінансово-господарську діяльність дослі-джуваного підприємства Кваліфікаційна робота містить: - текстової частини – 107 с. - таблиць – 32 - рисунків – 7 - додатків – 2
Опис
Ключові слова
готова продукція, реалізація, облік, аналіз, аудит
Бібліографічний опис