Проєкт системи кондиціювання виставкового центру із термовологісною обробкою повітря в універсальному контактному апараті в м. Одеса

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра холодильних установок і кондиціювання повітря
Анотація
"Розглянутий об'єкт являє собою зал, пощею 1075 квадратних метра. У залі можуть знаходиться одразу 150 людей. Проектована система кондиціювання повітря забезпечує комфортні умови для робітників, що перебувають в приміщенні. Для зменшення витрат на тепло й холод застосовано схему з рециркуляцією. Для забезпечення необхідних параметрів повітря в приміщенні застосовують центральну систему кондиціювання повітря (ЦСКП), що відповідає наступним вимогам: мінімальна вартість устаткування й будівельно-монтажних робіт, тривалий термін служби, а звідси мінімальні амортизаційні відрахування, максимально можлива економія електроенергії, води, тепла й особливо дорогого холоду. Виконана графічна частина за планом приміщення, аксонометричними схемами припливної та витяжної вентиляції, обв’язкою теплообмінників. В дипломній роботі також досліджені питання з охороною праці, цивільним захистом та економічною оцінкої розробленого проекту. Кількість ілюстрацій – 1, таблиць – 14, стр. ДР – 115 "
Опис
Ключові слова
" Кондиціювання повітря; теплоприпливи; вологоприпливи; центральний кондиціонер, повітроохолоджувач, повітронагрівач, зволожувач, аеродинамічний розрахунок, акустичний розрахунок."
Бібліографічний опис