Екологічний аудит готельно-ресторанного комплексу «Плай» з проектуванням природоохоронних заходів

Ескіз недоступний
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНАХТ, кафедра екології та природоохоронних технологій
Анотація
"Мета методів, технологієй і систем ресурсоеффективного і більш чистого виробництва (РЕЧВ) - уникнути забруднення навколишнього середовища за рахунок зменшення використання ресурсів та сировини наскільки це можливо. Це означає, що вищий відсоток сировини перетворюється в цінні продукти, а не в відходи. Для виявлення таких можливостей потрібно систематичний і детальний аналіз виробничих процесів та виробничого обладнання - технічний аудит / оцінка. Метою моєї дипломної роботи є ознайомлення з структурою готельно-ресторанного комплексу «Плай», визначення проблемних зон його функціонування і усунення їх за методикою «ЮНІДО» для подальшого покращення роботи готелю."
Опис
Ключові слова
екологічний аудит, підприэмства готельно-ресторанного комплексу, проектування природоохоронних заходів
Бібліографічний опис
Зібрання