071-Облік і оподаткування

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 82
  • Документ
    Організація і методика обліку та контролю оборотних активів в умовах впровадження діджитал-технологій (на прикладі ТОВ «Чорноморська іграшка»)
    (ОНТУ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2023) Лозинська Марія
    Робота складається з вступу, чотирьох розділів, висновку та пропозицій. В першому розділі кваліфікаційної роботи досліджено економічну сутність оборотних активів, визначено проблеми, які виникають при відображенні оборотних активів в обліку виробничих підприємств; уточнено місце оборотних активів в структурі активів на виробничих підприємствах. Розкрито питання стану та руху оборотних активів, У другому розділі проведено фінансово-економічний аналіз діяльності ТОВ „Чорноморська іграшка” за два роки та дана економічна характеристика його діяльності. У третьому розділі розглядається організація бухгалтерського, фінансового та податкового обліку на підприємстві. Охарактеризовано особливості обліку оборотних активів на ТОВ „Чорноморська іграшка”. У четвертому розділі розглядається контроль достовірності відображення операцій з обліку оборотних активів на ТОВ „Чорноморська іграшка”. У висновках та пропозиціях зроблені теоретичні узагальнення і запропоновані рекомендацій, спрямовані на вдосконалення обліку оборотних активів ТОВ „Чорноморська іграшка”.
  • Документ
    Організація і методика обліково-аналітичного забезпечення формування та управління собівартістю продукції в умовах застосування інформаційних технології (на прикладі ТОВ «ЕЛІТВИНПРОМ»)
    (ОНТУ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2023) Крижанівська Катерина
    У першому розділі кваліфікаційної роботи на основі вивчення законів та національних і міжнародних стандартів бухгалтерського обліку розкривається економічна сутність собівартості продукції, методичні засади її визнання, облік собівартості продукції в інформаційно-аналітичній системі підприємства та тенденції формування системи обліково-аналітичного забезпечення в умовах застосування інформаційних технології. Другий розділ дає повну інформацію про фінансово-економічний стан даного підприємства та фактори які впливають на нього, а також аналіз показників звітного періоду порівняно з попереднім. Також досліджено собівартість продукції у системі аналізу витрат діяльності підприємства. Організація обліку та управління собівартістю продукції на підприємстві відображено у третьому розділі. Саме в ньому характеризується конкретні положення облікової політики, організації бухгалтерського обліку, укладання звітності відповідно до П(С)БО, кореспондуючі рахунки обліку витрат та формування собівартості продукції. Також розглянуто внутрішньогосподарський контроль обліку та формування собівартості продукції. Наведені напрями удосконалення управління та формування собівартістю.
  • Документ
    Організація і методика обліку та аудиту дебіторської заборгованості (на прикладі ТОВ «Універсальні мобільні технології» )
    (ОНТУ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2023) Карбовська Ірина
    Кваліфікаційна робота виконана на актуальну тему щодо організації і методики обліку та аудиту дебіторської заборгованості. Робота складається із вступу, чотирьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. В першому розділі наводяться теоретичні положення організації обліку дебіторської заборгованості та її оцінки. В другому розділі описано загальну економічну характеристику підприємства та проведено оцінку фінансового стану та аналіз дебіторської заборгованості. В третьому розділі наведена характеристика організації на підприємстві оперативного, статистичного, бухгалтерського та податкового обліку, елементів його облікової політики та обліку дебіторської заборгованості. В четвертому розділі розглянуто практичні аспекти організації та методики аудиту дебіторської заборгованості.
  • Документ
    Організація і методика обліку та контролю необоротних активів в умовах розвитку цифрових технологій (на прикладі ДП «Куліндорівський КХП» державного агентства резерву України»)
    (ОНТУ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2023) Грищенко Анна
    Кваліфікаційна робота містить три розділи: В розділі 1 «Економічна сутність показників обліку необоротних активів» надана нормативно-правова база обліку необоротних активів, викладена методологічна та теоретична база обліку необоротних активів. В розділі 2 «Фінансово-економічний аналіз діяльності ДП «Куліндорівський КХП» розкрита техніко-економічна характеристика підприємства, здійснений фінансовий аналіз діяльності підприємства, а також поглиблений економічний аналіз необоротних активів. В розділі 3 «Організація обліку та аудиту необоротних активів на ДП «Куліндорівський КХП» державного агентства резерву України охарактеризована організація бухгалтерського обліку та аудиту на підприємстві, а також стан бухгалтерського обліку необоротних активів підприємства.
  • Документ
    Організація і методика обліку та контролю розрахунків з покупцями і замовниками в умовах розвитку цифрових технологій (на прикладі ТОВ «ЕЛІТВИНПРОМ»)
    (ОНТУ, кафедра цифрових технологій фінансових операцій, 2023) Гордукало Юлія
    У першому розділі кваліфікаційної роботи на основі вивчення законів та національних стандартів бухгалтерського обліку розкривається економічна сутність, класифікація розрахунків з покупцями і замовниками, первинний, аналітичний та синтетичний облік, а також особливості організації бухгалтерського обліку та контролю на підприємстві в умовах розвитку цифрових технологій. В другому розділі відображено інформацію про об’єкт дослідження – ТОВ «ЕЛІТВИНПРОМ», розраховано показники фінансово-економічного стану підприємства та фактори які впливають на нього, а також аналіз показників звітного періоду порівняно з попереднім. Організація обліку і контролю на підприємстві відображено у третьому розділі. Саме в ньому характеризуються конкретні положення облікової політики, організація бухгалтерського обліку, кореспондуючі рахунки обліку розрахунків з покупцями і замовниками та особливості внутрішньогосподарського обліку. Наведені напрямки вдосконалення обліку розрахунків з покупцями і замовниками на підприємстві.