Особливості охорони праці працівників закладів громадського харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто особливості охорони праці працівників закладів громадського харчування.
Опис
Окіпна С. В. Особливості охорони праці працівників закладів громадського харчування / С. В. Окіпна, К. В. Корнійчук, С. М. Неменуща // Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності : зб. наук. пр. ХV Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, курсантів та студентів, Львів, 26–27 берез. 2020 р. / Львів. держ. ун-т безпеки життєдіяльності. – Львів, 2020. – С. 291–293. – Бібліогр.: 6 назв.
Ключові слова
охорона праці, заклади громадського харчування
Бібліографічний опис