Кваліфікаційна підготовка спеціалістів для вдалого розвитку кондитерської галузі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Кондитерська галузь, де працює велика кількість фахівців – одна з найуспішніших у харчовій промисловості нашої країни. Для того щоб бути конкурентоспроможним підприємством необхідно постійно підвищувати кваліфікацію персоналу, що приведе до успіху підприємства торгівлі та громадського харчування будь-якого формату, зокрема кондитерської галузі. Розглянуто найбільш поширеними методами навчання на підприємстві.
Опис
Кваліфікаційна підготовка спеціалістів для вдалого розвитку кондитерської галузі / В. В. Позекун, Т. П. Новічкова, Г. С. Шунько, Ю. О. Левтринська // Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», Київ, 17 листоп. 2020 р. та VІІ Міжнар. наук.-практ. конф. «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», Київ, 24 листоп. 2020 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2020. – С. 159–160. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
кондитерська галузь, кваліфікаційна підготовка спеціалістів, розвиток кондитерської галузі, кваліфікація персоналу, навчання персоналу
Бібліографічний опис