Енергоефективні процеси переробки харчових продуктів та фармацевтичної сировини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Левтринська Ю. О. Енергоефективні процеси переробки харчових продуктів та фармацевтичної сировини / Ю. О. Левтринська, Н. Е. Висоцька // Енергія. Бізнес. Комфорт: матеріали Регіон. наук.-практ. конф., Одеса, 16 груд. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, Одес. орг. «Союз наук. та інженер. об’єднань України», Консалтинг. лаб. «Терма». – Одеса: ОНАХТ, 2022. – С. 19–21. – Бібліогр.: 7 назв.
Ключові слова
енергоефективність, переробка харчових продуктів, переробка фармацевтичної сировини
Бібліографічний опис