Технологічні аспекти використання українського хмелю в технології українського пива
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Хміль, в залежності від кількості, сорту і регіону зростання, являється для пивоварів
важливою сировиною, яка визначає характер пива. Розглянуто три групи, на які пивовари ділять хміль, форми хмелю та сорти.
Опис
Бандура Д. О. Технологічні аспекти використання українського хмелю в технології українського пива / Д. О. Бандура ; наук. кер. І. В. Мельник // Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень : матеріали Міжнар. студент. наук. конф., Івано-Франківськ, 25 верес. 2020 р. – Івано-Франківськ, 2020, – Т. 1. – С. 96–98. – Бібліогр.: 6 назв.
Ключові слова
хміль, використання хмелю, пивоваріння