Шляхи поліпшення практичної підготовки фахівців для харчової та зернопереробної галузей

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2010
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Гапонюк, О.І. Шляхи поліпшення практичної підготовки фахівців для харчової та зернопереробної галузей / О.І. Гапонюк // Науково-методологічні основи практичної підготовки фахівців для харчової та зернопереробної галузей : матеріали 41-ї наук.-метод. конф., Одеса, 6-7 квіт. 2010 р.: в 2-х ч. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред.: Б. В. Єгоров, О. І. Гапонюк, Л. В. Капрельянц та ін. – Одеса : ОНАХТ, 2010.-Ч.1.-С.5-7: табл.
Ключові слова
практична підготовка фахівців, харчова та зернопереробна галузі, поліпшення практичної підготовки
Бібліографічний опис