Оцінка продовольчої безпеки: теоретико-методологічний підхід

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Система державного регулювання розвитку агропродовольчого сектору економіки України має бути спрямована на вирішення головної задачі – забезпечення населення країни якісними продуктами харчування за доступною для населення ціною, тобто забезпечення продовольчої безпеки країни. З метою визначення точок впливу державних органів на процеси забезпечення продовольчої безпеки була побудована авторська модель ієрархії показників продовольчої безпеки за рівнем регулюючого впливу.
Опис
Кулаковська Т. А. Оцінка продовольчої безпеки: теоретико-методологічний підхід / Т. А. Кулаковська // Innovative Educational Technologies: European Experience and its Application in Training in Economics and Management : Internship of the topic, Riga (Latvia), 20 July–07 Aug. 2020 / Baltic Research Institute оf Transformation Economic Area Problems. – Riga, 2020. – Р. 81–84 : fig. – Ref.: 3 tit.
Ключові слова
продовольча безпека, оцінка продовольчої безпеки, продовольче забезпечення населення, показники продовольчої безпеки
Бібліографічний опис