Еколого-економічні проблеми використання води в харчовій промисловості
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Іртищева І. О. Еколого-економічні проблеми використання води в харчовій промисловості / І. О. Іртищева // Адаптивні стратегії розвитку підприємств харчової промисловості в умовах мінливого світу [в скороченні]: матеріали наук. симп. з міжнар. участю, Одеса, 19 трав. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; Наук. шк. "Забезпечення функціонування та розвитку системи економічної безпеки держави та суб`єктів господарської діяльності"; за ред. О.І. Павлова. – Одеса: Астропринт, 2017. – С. 215–217 : табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
еколого-економічні проблеми, використання води, харчова промисловість