Розвиток антикризового управління на підприємствах кондитерської галузі
Ескіз недоступний
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ступницька М. І. Розвиток антикризового управління на підприємствах кондитерської галузі / М. І. Ступницька ; наук. кер. І. О. Седікова // Актуальні аспекти соціально-економічного розвитку України: погляд молоді : тези ІІІ Всеукр. студент. наук.-практ. конф., Одеса, 6–7 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. Навч.-наук. ін-т прикладної економіки і менеджменту ім. Г. Е. Вейнштейна. – Одеса, 2021. – С. 138-140 : табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
антикризове управління, підприємства кондитерської галузі