Особливості переробки вівса та ячменю в круп`яній промисловості

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто особливості переробки вівса та ячменю в вітчизняній круп`яній промисловості.
Опис
Особливості переробки вівса та ячменю в круп`яній промисловості / С. М. Соц, І. О. Кустов, Ю. Д. Чумаченко, Ю. Я. Кузьменко // Science, Research, Development. #27: Technics and Technology : monografia poconferencyjna (Zbiór artykułów naukowych recenzowanych, Krakow, 30.03.2020 – 31.03.2020). – Warszawa, 2020. – Р. 23–26. – Ref.: 11 tit.
Ключові слова
овес, ячмінь, переробка вівса, переробка ячменю
Бібліографічний опис