Обгрунтування доцільності виведення на ринок йогурту на рослинній основі
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Арікова К. Д. Обгрунтування доцільності виведення на ринок йогурту на рослинній основі / К. Д. Арікова ; наук. кер. С. А. Памбук, М. Г. Брайко // Актуальні аспекти соціально-економічного розвитку України: погляд молоді : тези ІІІ Всеукр. студент. наук.-практ. конф., Одеса, 6–7 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. Навч.-наук. ін-т прикладної економіки і менеджменту ім. Г. Е. Вейнштейна. – Одеса, 2021. – С. 44-46 : рис.
Ключові слова
йогурт на рослинній основі, рослинне молоко