Исследование возможности получения экструдированных продуктов из белорусских сортов люпина
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Агурков А. Ю. Исследование возможности получения экструдированных продуктов из белорусских сортов люпина / А. Ю. Агурков, С. В. Равусова ; науч. рук Л. В. Рукшан // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІV Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю, Одеса, 7–9 жовт. 2021 р. / Одес. нац. акад харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса, 2021. – С. 155.
Ключові слова
экструдированные продукты, люпин белорусских сортов