Застосування керобу у ресторанному господарствi
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ярошенко А. О. Застосування керобу у ресторанному господарствi / А. О. Ярошенко ; наук. кер. С. Л. Колесніченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІV Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю, Одеса, 7–9 жовт. 2021 р. / Одес. нац. акад харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса, 2021. – С. 103–105 : табл. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
кероб, ресторанне господарство, манноза