Гарбузові висiвки як збагачувальний iнгредієнт борошняно-кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Дiканова О. В. Гарбузові висiвки як збагачувальний iнгредієнт борошняно-кондитерських виробів / О. В. Дiканова ; наук. кер. В. С. Калина // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІV Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю, Одеса, 7–9 жовт. 2021 р. / Одес. нац. акад харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса, 2021. – С. 70–71 : табл.
Ключові слова
гарбузові висiвки, борошняно-кондитерські вироби, жмих гарбузового насіння
Бібліографічний опис