Проектування інформаційної системи GPS-моніторингу

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
тезах розглядається процес і результат розробки сервісу для поширення місцерозташування. Проводиться аналіз існуючих досліджень в області GPS-моніторингу, зокрема з використанням мобільних пристроїв на базі операційної системи Android. Також проводиться порівняльний аналіз серверних програмних засобів передачі повідомлень з координатами, на предмет найбільшої продуктивності та найменшої затримки передачі. Висновок затверджує оптимальну архітектуру інформаційної системи з урахуванням обмежень та недоліків у існуючих системах.
Опис
Цінделіані Д. М. Проектування інформаційної системи GPS-моніторингу / Д. М. Цінделіані, А. А. Ящук, Ю. С. Повстяна // Інформаційні технології і автоматизація – 2021 : матеріали XIV Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 21–22 жовт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; орг. ком.: Б. В. Єгоров (голова) та ін. – Одеса, 2021. – С. 167–169. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
проектування інформаційної системи, GPS-моніторинг, інформаційна система, повідомлення з координатами, поширення місцерозташування
Бібліографічний опис