Вплив термообробки на фазовий склад та пористу структуру каоліну українського походження

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Сергієнко А. О. Вплив термообробки на фазовий склад та пористу структуру каоліну українського походження / А. О. Сергієнко, Т. А. Донцова // Вода в харчовій промисловості : зб. тез доп. ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф., Одеса, 25–26 берез. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 138–139 : рис., табл.
Ключові слова
термообробка, каолін українського походження
Бібліографічний опис