Заходи по вирішенню проблем підготовки кадрів для харчової галузі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Макарова О. В. Заходи по вирішенню проблем підготовки кадрів для харчової галузі / О. В. Макарова, О. М. Котузаки, К. Г. Іоргачова // Забезпечення якості вищої освіти: підвищення ефективності використання інформаційних технологій у здійсненні освітнього процесу : зб. матеріалів ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 14–16 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2021. – С. 420–422. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
підготовка кадрів, харчова галузь
Бібліографічний опис