Удосконалення системи підготовки кадрів для хлібопекарської галузі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Єгоров Б. В. Удосконалення системи підготовки кадрів для хлібопекарської галузі / Б. В. Єгоров, І. В. Солоницька, Ф. А. Трішин // Забезпечення якості вищої освіти: підвищення ефективності використання інформаційних технологій у здійсненні освітнього процесу : зб. матеріалів ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 14–16 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2021. – С. 385–387.
Ключові слова
система підготовки кадрів, хлібопекарська галузь
Бібліографічний опис