Впровадження наукових розробок кваліфікаційних робіт магістрів ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» в лабораторний практикум курсу «Експертиза харчових продуктів»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Малинка О. В. Впровадження наукових розробок кваліфікаційних робіт магістрів ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» в лабораторний практикум курсу «Експертиза харчових продуктів» / О. В. Малинка, К. О. Петрик // Забезпечення якості вищої освіти: підвищення ефективності використання інформаційних технологій у здійсненні освітнього процесу : зб. матеріалів ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 14–16 квіт. 2021 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2021. – С. 105–107 : рис. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
кваліфікаційні роботи, магістри ОПП, лабораторний практикум
Бібліографічний опис