Гастрономічний туризм півдня одещини:особливості локальної бессарабської кухні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Мільчева Н. С. Гастрономічний туризм півдня одещини:особливості локальної бессарабської кухні / Н. С. Мільчева ; наук. кер. М. Г. Ліганенко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХIII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 1–3 жовт. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса, 2020. – с. 172–173 : – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
гастрономічний туризм, бессарабська кухня, локальна бессарабська кухня, особливості бессарабської кухні
Бібліографічний опис