Соціально-економічний розвиток регіону в системі забезпечення продовольчої безпеки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2021
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Вид-во Іванченка І.С.
Анотація
Монографію присвячено питанням формуванню концептуальних засад та розробка теоретичних і прикладних основ процесу управління соціaльно-економічним розвитком регіону в системі забезпечення продовольчої безпеки. На основі теоретичних узагальнень трактування понять, представлено продовольчу безпеку як механізм спрощеного доступу до безпечних та поживних продуктів харчування всіх верств населення, відповідно до права на належне харчування та свободу від голоду. Регіонaльний та національний аспекти продовальчої безпеки України охарактеризовано як здатністю державних та місцевих органів управління гарантувати населенню можливість задоволення потреби в продуктах харчування, що відповідає світовим нормам забезпечення життедіяльності.
Опис
Соціально-економічний розвиток регіону в системі забезпечення продовольчої безпеки : монографія / Ю. А. Работін, В. В. Лагодієнко, Н. С. Згадова та ін. ; Одес. нац. акад. харч. технологій, Каф. економічної теорії та фінансово-економічної безпеки. — Харків : Вид-во Іванченка І.С., 2021. — 206 с.
Ключові слова
соціально-економічний розвиток, регіональний розвиток, продовольча безпека, забезпечення продовольчої безпеки, соціалізація, Причорноморський регіон, управління розвитком, системи управління
Бібліографічний опис