Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: Особливості соціальної відповідальності підприємств харчової промисловості
Authors: Лагодієнко, В. В.
Лагодієнко, Н. В.
Keywords: соціальна відповідальність
підприємства харчової промисловості
стратегія розвитку підприємств
екологія харчових виробництв
Issue Date: 2019
Abstract: Принципи ведення соціально відповідального бізнесу впроваджуються в стратегічні плани і операційну діяльність підприємств. Розглянуто основні прямі обов’язки перед державою і суспільством в рамках реалізації довгострокової стратегії розвитку підприємств харчової промисловості, основні проблеми екології харчових виробництв та основні пріоритетні напрями забезпечення соціально відповідальної діяльності підприємств.
Description: Лагодієнко, В. В. Особливості соціальної відповідальності підприємств харчової промисловості / В. В. Лагодієнко, Н. В. Лагодієнко // Модернізація та наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку суспільства і технологій : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 25–26 січ. 2019 р. / Ін-т інновац. освіти. – Київ, 2019. – С. 102–103. – Бібліогр.: 2 назв.
URI: https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/17827
Appears in Collections:Публікаційна активність (Publications)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_nauk_doslidzhen_19_Lagodiemko.pdf99.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.