Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: | Особливості соціальної відповідальності підприємств харчової промисловості |
Authors: | Лагодієнко, В. В. Лагодієнко, Н. В. |
Keywords: | соціальна відповідальність підприємства харчової промисловості стратегія розвитку підприємств екологія харчових виробництв |
Issue Date: | 2019 |
Abstract: | Принципи ведення соціально відповідального бізнесу впроваджуються в стратегічні плани і операційну діяльність підприємств. Розглянуто основні прямі обов’язки перед державою і суспільством в рамках реалізації довгострокової стратегії розвитку підприємств харчової промисловості, основні проблеми екології харчових виробництв та основні пріоритетні напрями забезпечення соціально відповідальної діяльності підприємств. |
Description: | Лагодієнко, В. В. Особливості соціальної відповідальності підприємств харчової промисловості / В. В. Лагодієнко, Н. В. Лагодієнко // Модернізація та наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку суспільства і технологій : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 25–26 січ. 2019 р. / Ін-т інновац. освіти. – Київ, 2019. – С. 102–103. – Бібліогр.: 2 назв. |
URI: | https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/17827 |
Appears in Collections: | Публікаційна активність (Publications) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_nauk_doslidzhen_19_Lagodiemko.pdf | 99.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.