Навчання персоналу ресторанно-готельних закладів правилам технічної і пожежної безпеки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто методи навчання правилам технічної і пожежної безпеки для персоналу ресторанно-готельних закладів.
Опис
Фесенко, О. О. Навчання персоналу ресторанно-готельних закладів правилам технічної і пожежної безпеки / О. О. Фесенко // Теорія і практика гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. конф., Черкаси, 11–12 квіт. 2019 р. / Черкас. ін-т пожеж. безпеки ім. Героїв Чорнобиля. – Черкаси, 2019. – С. 271–273. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
пожежна безпека, ресторанно-готельні заклади, методи навчання
Бібліографічний опис