Особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація» для бакалаврів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація».
Опис
Верхівкер, Я. Г. Особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація» для бакалаврів / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя каф. устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, Харків, 23–24 трав. 2019 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2019. – С. 189–190.
Ключові слова
«Стандартизація, метрологія та сертифікація», методологія викладання
Бібліографічний опис