145329 Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві комплексних преміксів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві комплексних преміксів, що включає приймання окремо висівок пшеничних і борошна вапнякового, вилучення сторонніх домішок, дозування висівок пшеничних і вапнякового борошна, змішування висівок пшеничних і борошна вапнякового у заданих співвідношеннях, відволожування, просіювання для розподілу на фракції, подрібнення крупної фракції і змішування дрібної і подрібненої фракцій, який відрізняється тим, що отриманий розсипний комплексний наповнювач для комплексних преміксів піддають стабілізації складу шляхом брикетування або гранулювання з одночасним введенням 2,5-3,5 мас. % 2,5 %-го водного розчину карбоксиметилцелюлози, сформований комплексний наповнювач охолоджують, подрібнюють та фракціонують, крупну фракцію направляють на повторне подрібнення, дрібну фракцію подають на фасування готового продукту, при цьому висівки пшеничні і борошно вапнякове беруть, при масовому співвідношенні (50-55):(45-50) відповідно.
Опис
Пат. на корисну модель 145329 Україна, МПК A23K 10/16 (2016.01). Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві комплексних преміксів / Єгоров Б. В., Макаринська А. В., Булюк В. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u 202005751 ; заявл. 07.09.2020 ; опубл. 25.11.2020, Бюл. № 22.
Ключові слова
премікси, виробництво преміксів, комплексні наповнювачи, комплексні премікси, висівки пшеничні, борошно вапнякове, гранулювання, брикетування, карбоксиметилцелюлоза
Бібліографічний опис