145327 Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві вітамінних преміксів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві вітамінних преміксів, що включає приймання окремо висівок пшеничних і борошна вапнякового, вилучення сторонніх домішок, дозування висівок пшеничних і борошна вапнякового, змішування висівок пшеничних і борошна вапнякового у заданих співвідношеннях, відволожування, просіювання для розподілу на фракції, подрібнення крупної фракції і змішування дрібної і подрібненої фракцій, який відрізняється тим, що отриманий розсипний комплексний наповнювач для вітамінних преміксів піддають стабілізації складу шляхом гранулювання або брикетування з одночасним введенням 2,0-3,0 мас. % 2,5 %-го водного розчину карбоксиметилцелюлози, сформований комплексний наповнювач охолоджують, подрібнюють та фракціонують, крупну фракцію направляють на повторне подрібнення, дрібну фракцію подають на фасування готового продукту, при цьому висівки пшеничні і борошно вапнякове беруть у співвідношенні (70….75): (25…30) мас. % відповідно.
Опис
Пат. на корисну модель 145327 Україна, МПК (2020.01) A23K 10/30 (2016.01), A23K 20/28 (2016.01), A23K 40/00, B01J 2/00, B01J 2/28 (2006.01). Спосіб підготовки комплексного наповнювача при виробництві вітамінних преміксів / Єгоров Б. В., Макаринська А. В., Булюк В. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u 202005748 ; заявл. 07.09.2020 ; опубл. 25.11.2020, Бюл. № 22.
Ключові слова
премікси, виробництво преміксів, комплексні наповнювачи, вітамінні премікси, висівки пшеничні, борошно вапнякове, гранулювання, брикетування, карбоксиметилцелюлоза
Бібліографічний опис