145313 Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах, що містить борошно пшеничне вищого сорту, борошно зі шроту льону, цукор-пісок, маргарин столовий, меланж, родзинки, сіль кухонну, дріжджі хлібопекарські пресовані, пудру ванільну і пудру рафінадну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить порошок із виноградних кісточок.
Опис
Пат. на корисну модель 145313 Україна, МПК (2020.01) A21D 13/00. Композиція інгредієнтів для виробництва кексів на дріжджах / Чабан А. Б., Макарова О. В., Павловський С. М., Котузаки О. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u202004764 ; заявл. 27.07.2020 ; опубл. 25.11.2020, Бюл. № 22.
Ключові слова
кекси, виробництво кексів, кекси на дріжджах, борошно пшеничне, борошно зі шроту льону, цукор-пісок, маргарин, меланж, родзинки, сіль, дріжджі хлібопекарські, пудра ванільна, пудра рафінадна, порошок із виноградних кісточок
Бібліографічний опис