143350 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Корисний смак"

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу і сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить рисову, вівсяну, перлову та ячну крупи, суміш прянощів і розмелене насіння зерен чіа та зерен кіноа, а як кухонну сіль використовують кухонну сіль йодовану.
Опис
Пат. на корисну модель 143350 Україна, МПК A23L 7/117 (2016.01), A23L 7/17 (2016.01). Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту "Корисний смак" / Валевська Л. О., Шулянська А. О., Соколовська О. Г., Шалений В. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u202000616 ; заявл. 03.02.2020 ; опубл. 27.07.2020, Бюл. № 14.
Ключові слова
екструдований продукт, виробництво екструдованого продукту, екструдований продукт "Корисний смак", кукурудзяна крупа, рисова крупа, вівсяна крупа, перлова крупа, ячна крупа, чіа, кіноа, сіль йодована
Бібліографічний опис