143348 Композиція інгредієнтів для виробництва м’яких вафель

Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва м'яких вафель, що містить борошно пшеничне, крохмаль картопляний, цукор-пісок та меланж, яка відрізняється тим, що як борошно пшеничне вона містить цільнозмелене борошно з чорнозерної пшениці.
Опис
Пат. на корисну модель 143348 Україна, МПК A21D 13/45 (2017.01), A21D 13/02 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва м’яких вафель / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В., Фатєєва А. С., Мєдвєдь С. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u202000607 ; заявл. 03.02.2020 ; опубл. 27.07.2020, Бюл. № 14.
Ключові слова
м’які вафлі, виробництво вафель, цільнозмелене борошно з чорнозерної пшениці
Бібліографічний опис