141835 Композиція інгредієнтів для виробництва вафельних листів
Вантажиться...
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Композиція інгредієнтів для виробництва вафельних листів, що містить борошно пшеничне вищого сорту, яйця курячі (меланж), олію соняшникову, сіль кухонну, натрій двовуглекислий і воду, яка відрізняється тим, що вона містить борошно з екстра-м'якозерної червонозерної пшениці.
2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона містить борошно з екстра-м'якозерної червонозерної пшениці сорту Оксана.
Опис
Пат. на корисну модель 141835 Україна, МПК (2020.01) A21D 13/00. Композиція інгредієнтів для виробництва вафельних листів / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В., Фатєєва А. С., Нєнова Г. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201910871 ; заявл. 04.11.2019 ; опубл. 27.04.2020, Бюл. № 8.
Ключові слова
вафельні вироби, виробництво вафельних листів, екстра-м'якозерна червонозерна пшениця