Аналіз зовнішніх факторів забезпечення інноваційної стратегії підприємств ресторанного бізнесу
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Коренман Є. М. Аналіз зовнішніх факторів забезпечення інноваційної стратегії підприємств ресторанного бізнесу / Є. М. Коренман // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХІ століття : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 15–16 жовт. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, ННІ приклад. економіки та менеджменту ім. Г. Е. Вейнштейна. – Одеса, 2020. – С. 176–179. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
інноваційна стратегія, стратегії підприємств, ресторанний бізнес