141485 Композиція інгредієнтів для приготування фруктово-овочевого напою

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування фруктово-овочевого напою, що містить яблучний сік, овочевий сік, борошно зернової культури і висококалорійний компонент, яка відрізняється тим, що як овочевий сік композиція містить сік імбирний, як борошно зернової культури вона містить борошно гречки, а як висококалорійний компонент - солодовий екстракт із пророщеного ячменю.
Опис
Пат. на корисну модель 141485 Україна, МПК A23L 2/02 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування фруктово-овочевого напою / Безусов А. Т., Нікітчіна Т. І., Мирошніченко О. М., Ільєва О. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201910093 ; заявл. 30.09.2019 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. № 7.
Ключові слова
фруктово-овочеві напої, приготування фруктово-овочевих напоїв, сік імбирний, яблучний сік, борошно гречки, солодовий екстракт із пророщеного ячменю
Бібліографічний опис