141367 Композиція інгредієнтів для приготування желе
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для приготування желе, що містить желеутворюючий компонент, солодкий компонент, фруктовий сік, рослинний концентрат і воду, яка відрізняється тим, що як желеутворюючий компонент містить желатин, як солодкий компонент - мед, як фруктовий сік - яблучний сік, а як рослинний концентрат - журавлинний екстракт і екстракт м'яти.
Опис
Пат. на корисну модель 141367 Україна, МПК (2020.01) A23L 21/00. Композиція інгредієнтів для приготування желе / Драганюк М. В., Бурдо А. К. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201908379 ; заявл. 16.07.2019 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. № 7.
Ключові слова
желе, приготування желе, желатин, мед, яблучний сік, журавлинний екстракт, екстракт м'яти